Local conference hub in London, UK

Location: London, UK
Date: October 24, 2008
Time: Doors open 14:30, starts 15:00, ends 22:00 (all times BST).
Speakers: This hub has speakers presenting from it.
Sponsored by: Yahoo! Developer Network, O’Reilly Media

Schedule
Time (London) Session
10:00 – 14:00 Setup
14:30 – 15:00 Doors open – arrivals
15:00 – 15:10 Introductions
15:10 – 15:25 The Long Web (Recording)
Jeremy Keith
15:25 – 15:30 5 min conversation*
15:30 – 15:45 Disintegration of the persistence of identity (Recording)
Gavin Bell
15:45 – 15:50 5 min conversation*
15:50 – 16:10 Stephanie Troeth and Ann McMeekin in conversation. (Recording)
16:10 – 16.30 20 min break
16:30 – 16:45 Web security horror stories (Recording)
Simon Willison
16:45 – 16:50 5 min conversation*
16:50 – 17:10 Uplinks (Recording)
Manchester, Brighton, Switzerland, San Francisco, and Second Life hubs.
17:10 – 17:30 The State of Flash. (Recording, seek 9 mins in.)
Seb Lee Delisle, Steve Webster, Carlos Ulloa Moderated by Aral Balkan
17:30 – 17:50 20 min break
17:50 – 18:05 Your Energy Identity (Recording)
Gavin Starks
18:05 – 18:10 5 min conversation*
18:10 – 18:25 7 reasons why web development is running in circles (Recording)
Chris Heilmann
18:25 – 18:30 5 min conversation*
18:30 – 18:50 Richard Moross in conversation (Recording)
18:50 – 19:10 20 min break
19:10 – 19:25 Why open matters from innovation to commoditisation (Recording)
Simon Wardley
19:25 – 19:30 5 min conversation*
19:30 – 19:50 Uplinks: (Recording)
Rafi Haladjian, Gary Vaynerchuk, Lynda Weinmann, Second Life real/virtual recital by Smily Raymaker (Sarah Ruddick)
19:50 Р20:20 Tim O’Reilly in conversation (Recording, seek 16 mins in.)
20:20 – 20:30 Closing remarks
20:30 – 22:00 Cocktail reception
Warm hors d’oeuvres, wine, and drinks to close off the evening.
22:00 – 22:30 End

* The 5 min post-session conversations with speakers were conducted by Jeremy Keith and Aral Balkan.
The Cocktail Reception
Here a selection from the menu at our fully-catered cocktail reception:

A selection of freshly baked baguettes with various vegetarian and non-vegetarian fillings
Cocktail peking duck pancakes, with plum sauce
Smoked and fresh salmon and spinach cocktail fishcakes, served with tartare sauce
Little hot dogs, served with american mustard and caramelised onions (served warm)
Blinis with cream cheese and gravadlax
Bocconcini and cherry tomato lollipops
Grilled halloumi marinated in lemon, garlic and chilli
Exotic mushroom and fresh spinach frittata
Cocktail crepe roulades with various fillings: chive, asparagus, artichoke, homemade pesto and roast pepper etc

Wine, fruit juices, and mineral water will be served during the evening reception, and teas and coffees and soft drinks will be available during the daytime breaks.

Please see the schedule page for the full conference schedule in your local time.